Campingpladser

 

 

 

Møllegaardens Strand Camping ligger DIREKTE til vandet og i et naturskønt område. Der kan camperes 20 – 30 m fra strandkanten.
Møllegaardens strand campingDer er en børnevenlig strand og her er rigtig gode forhold for kajakroere og lystfiskeri.

Kom og nyd stilheden, de smukke omgivelser og de flotte solnedgange. Du kan også overnatte smukt og billigt i sommerhus eller hytte 50 – 100 m fra vandkanten.

Målsætningen for drift af campingpladsen har altid været, at gæster får en god oplevelse. Faciliteterne er derfor afstemt efter pladsens størrelse og som kunderne normalt forventer, når de ønsker at campere på en mindre campingplads.

Se hvad tidligere gæster har sagt om campingpladsen – Gæstebog

Der er kun ca. 10 min. smuk vandretur langs vandet til SMØRMOSEN – www.smørmosen.dk -, hvor Svendborgs bedste badestrand findes. Endvidere er der en stor legeplads til fri benyttelse. Der er også her, at EUROPAS SJOVESTE MINIGOLFBANE findes sammen med grillbar, kiosk og meget mere – et område man altid bør besøge, når man er på ferie på Møllegaardens Strand Camping. https://www.youtube.com/watch?v=uNsr4jIAfLs

 

thurø_camping

Når man kører over dæmningen fra Svendborg på Fyn mærker man med det samme den dejlige atmosfære der er på Thurø. thuroe_camping_hytterne

Hos os vil du opleve en afslappende og behagelig stemning.
Thurø Camping er en meget hyggelig og børnevenlig familieplads.

På Thurø Camping møder du ingen uforudsete udgifter. Vi tilbyder gratis varmt vand og WIFI på pladsen.

Vi er beliggende lige ud til en dejlig børnevenlig sandstrand, Smørmosen, hvor der fra juni til august er badebro og rutsjebane ud i vandet.

Vi har fine læforhold på pladsen, en nyere legeplads med multibane med kunstgræs, hoppepude, moon-cars, petanque-bane og overdækket grillplads med borde og bænke.

Top